Toukokuun yhteenveto

Kesäkuu on jo edennyt suhteellisen pitkälle kun saan itseäni niskasta kiinni yhteenvedon julkaisun kanssa. Olen rämpinyt motivaatiosuossa etsimässä motivaatiota tämän julkaisemiseen. Motivaatio-ongelmista kirjoittelinkin jo aiemmin hieman ja edelleen ne painavat mutta lyhyesti toukokuu selitettynä.

Tulot/Menot

Tulojen puolesta toukokuu oli hieman normaalista poikkeava. Normaalien vuokra- ja palkkatulojen päälle napsahti reilu 450e osinkoa joka edesauttoi tuossa, että kuukausi näyttää yhteenvedon osalta mehukkaalta.

Myös pieni määrä ylityöitä tuli maksuun tuossa palkassa mutta niistä ei kertynyt kuin ehkä 100e tms, kotiinpäin toki sekin.

Erittelyä analysoidessani huomasin toukokuun olevan ehkä yksi parhaista kuukausista tämän lyhyen kirjanpitourani aikana.
Suoranaisiin turhuuksiin ei tullut tuhlattua juurikaan lainkaan, ellei pari grilliruokailua lasketa, tai muutamaa kymppiä luottokorttipuolelta mutta muuten olen kyllä tyytyväinen.

Tulevina kuukausina menoja lisäävät nyt vastuuni taloutemme ”taloustilin” pitämisestä plussalla. Pyrin pitämään siellä hyvää puskuria joten normaalin 500e/kk sijaan laitan sinne 700-1000e/kk. Onpahan pois omalta tililtä polttelemasta nekin rahat sitten. Lyhentelen myös yhteiset lainamme nyt yksin siihen asti kunnes vaimo palailee työelämään.

Kuten erittelystä näkyy, urheilu on alkanut ottaa taas osansa menoista eli salille on palattu. Vaihdoin halvempaan saliin joten siitä syntyy säästöä lähes parikymppiä kuussa. Oujeah!

Autot kaipasivat hieman huoltoa joten siellä on hieman normaalia suurempaa mälliä näkyvissä.

Mutta mitäpä noista enempää jaarittelemaan. Samalla menolla eteenpäin niin pitäisi alkaa jäämään jotain tilillekin.

Säästötilit

Muistatte varmaan parin kuukauden takaa kertomani kokeilun viputuotteisiin. Noh, niiden takia säästötilit ovat nyt mitä ovat. Tilanne tällä hetkellä on tämä mutta tarkoituksena ottaa tällä saralla itseäni niskasta kiinni.

Aurinko paistaa joten painun pihalle. Tiedä vaikka motivaation puute johtuisi D-vitamiinin puutteesta…

-Bisnesmies

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top