Motivaatio kadoksissa

Ajattelin ensin, että tämä julkaisu tulee olemaan yhden kappaleen mittainen jossa totean vain motivaation olevan täysin nollissa ellei jopa miinuksella. En kuitenkaan nyt ihan siihen tätä jätä, koska itseäni v*tuttaisi suunnattomasti tuollaisen lukeminen.

Samaa kastia näiden facebook kirjoitusten ”Tänään kaikki meni päin persettä ja oon ihan loppu tähän kaikkeen.” Joku kysäsew mikä on niin vastataan että en halua kertoa… Oikeasti…

Kirjoitan tämän 100% kännykän WordPress-sovelluksella. Vaimo on pois kotoa ja pojan kanssa kaksin ollessamme on tuo läppärin käyttö normaaliakin hankalampaa.

Tällä hetkellä poika on koiramme vesikuppien kimpussa. Uittaa käsiään siellä ja hymähtelee. Normaalisti haen hänet pois sieltä mutta nyt kun äitikään ei ole näkemässä ja poika selvästi viihtyy niin annan hänen läträtä. Saanpahan hetken kirjoitella tässä sohvalla itse. Eli kaikki epäjärjestelmällisyys ja virheet menevät nyt sen piikkiin, että pelailen tuon sällin kanssa samalla kun kirjoittelen.

Motivaation puutteen syitä?

Mistä tämä motivaation puute nyt sitten johtuu?

Olen muistaakseni joskus ohimennen maininnut, että talomme kanssa on ollut ongelmia. Olemme nyt yli puolivuotta taistelleet myyjien kanssa asiasta ja päädyimme haastamaan heidät oikeuteen. En stressaa itse oikeudenkäyntiä enkä sitä vaikka sen häviäisimme. Lähinnä tämä odottelu ja epätietoisuus siitä milloin asia on saatu käsiteltyä loppuun raastaa hermoja.

Taloudellista tappiota tuosta syntyy ehkä noin 15 000e jos häviämme sen. Iso summa mutta pakko yrittää.

Toinen asia mikä motivaatiota nyt syö on yksinkertaisesti unenpuute. Teen työtä, jossa saan itse määrittää työaikani. Voisin siis mennä vaikka yhdeksältä töihin mutta ei. Herään joka aamu viideltä, käyn koiran kanssa lenkiltä ja olen töissä noin 6:30. Teen 7-10h päivän ja menen kuntosalille joka toinen päivä. Kotiin tullessani loppuilta menee kotitöissä ja pojan kanssa peuhatessa. Kun poika menee nukkumaan on pari tuntia aikaa vaimon kanssa.

En halua silti valittaa. Omia valintojahan nuo ovat. Voisin helposti vähentää kuntosalilla käyntiä ja mennä myöhemmin töihin. Suurin syy tähän nykyiseen tapaani on tuo pieni energiapesä. Haluan mennä ajoissa töihin jotta saan illan peuhata hänen kanssaan.

Stressi

Olen aina ajatellut olevani ihminen joka ei stressaa. En vieläkään osaa tunnistaa stressiä ja jos joku kysyy niin sanon aina etten osaa stressata. Mielestäni en stressaakkaan, mutta oman hyvinvoinnin ja jaksamisen ajatteleminen on saanut miettimään, että voisiki sittenkin olla, että stressaan. Kuuntelin jotain podcastia muutama viikko takaperin jossa mainittiin, että ihmiset jotka sanovat etteivät stressaa, stressaavat todellisuudessa varmasti. Noh mene ja tiedä..

Kesäloma!

Nyt kuitenkin kesäloma lähestyy ja saa ladata akkuja syksyjä varten. Pidän heinäkuun kesälomaa joten toivottavasti viimeistään silloin motivaatio löytyy.

Toukokuun yhteenveto

Pyrin tuon toukokuun yhteenvedon tekemään ensiviikon aikana. Plussaa tuosta jäi useampi satanen kyllä. Tuli osinkoja muistaakseni useampi satanen joka auttoi osaltaan tuota kuuta. Tarkemmin niistä sitten kun saan yhteenvedon väsättyä.

Nyt poika kuitenkin nukahti, joten isällä on tunti ”omaa aikaa.” Sen aioin hyödyntää xboxin parissa joten palailen taas asiaan mahdollisesti ensiviikolla.

– Bisnesmies

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top