Marraskuun yhteenveto

Marraskuu takana ja joulu lähestyy kovaa vauhtia. Työt, koti, sekä harrastukset ovat pitäneet niin kiireisenä, etten ole nyt heti kuun vaihteessa kerennyt raapustamaan mitään raporttia tuosta marraskuun tuhlailuista. Motivaatio vähän kadoksissa päivitellä tapahtumia tänne mikä varmaankin paistaa kirjoituksesta hyvin läpi…

Tuli tosiaankin tehtyä pikkumiehen kanssa ensimmäinen ulkomaanreissu ja seilattiin Serenadella Ruotsiin. Päätimme ottaa commodore-luokan hytin jotta saamme hieman enemmän tilaa vaunuille. Oli hyvä valinta näin ensimmäiseksi ulkomaanmatkaksi vauvan kanssa. Sai hieman tuntumaa siihen touhuun eikä tarvinnut ahtaa koko kööriä mihinkään sillipurkkiin.

Tuo reissu kaivoi pienen loven lompakkoon. Jo pelkästään auton jättäminen lämmitettyyn parkkiin satamaan maksoi 58e, härre guud!
Nyt kun vaimoke on pojan kanssa kotona ja nauttii niistä roposista mitä jostain saa (en tosiaan tiedä kuka ne maksaa tällä hetkellä ja paljonko) niin olin aika pitkälti maksumiehen roolissa ruokailuissa sun muissa. Vaimoke kyllä kustansi tuon hytin mutta saimme sen huokeaan hintaan kun käytimme kertyneitä pisteitä siihen.

Jos hieman lähden erittelemään tuota reissua niin parkkimaksu oli tosiaan 58e. Ruokaan laivalla ja Ruotsin puolella meni yhteensä ehkä noin 70e. Mitään suurempia ostoksia Ruotsin puolelta ei tullu tehtyä, vaan tyydyin ostamaan vain muutamia sukkia, kalsareita, pipoja ym pientä. Puhutaan alle satasesta mitä niihin upposi. Laivalta nappasin yhden hajuveden (Dior Sauvage Parfum 100ml) matkaan. Tiukat 115e siitä enkä vielä tähänkään päivään mennessä ole saanut vaimokkeelta tuosta tuoksusta kehuja. Taisi mennä rahat kankkulan kaivoon…
Yhteensä kaikkineen tuosta reissusta aiheutui kuluja 364,78e. Erittelyssä hieman häikkää kun en ole ratkaissut vielä tuota, että miten laittaisin luottokortilla maksetut näkymään. Nyt ne menee vaan luottokortilta ja erittelen erikseen vain sen summan mitä olen luottokortille rahaa pistänyt.


Laivareissun jälkeen keinuttiin muutama päivä taas maankamaralla ja jonkinlainen shoppailuvimma taisi jäädä päälle, sillä kun blackfriday viikko alkoi niin johan alkoi ostosormet syyhytä. Pahimmilta houkutuksilta onnistuin välttymään eikä sitten lopulta tullut osteltua muuta kuin Gigantin tarjouksesta Xbox One hintaan 99e + muutama markka posteja. Toki vielä kuun viimeisenä päivänä sängyssä makoillessani tuli tehtyä viimeisiä heräteostoksia tuohon kuuhun. Perustelin niitä itselleni sillä, että saan merkata ne marraskuun menoihin ja siellä on varaa vielä. Pyh, naurettavaa itsensä huijaamista mutta minkäs teet. Ostin siis muutaman PowerCube-jatkojohdon sekä Hue-valoihin liiketunnistimen verkkokaupasta, hintaa tuli 71,12e. Tämän lisäksi pistin vielä Proshopista Hue-lednauhaa tilaukseen hintaan 62,90e.
Niin eikä tuossa nyt vielä ihan kaikki. Tuli myös taas törsättyä lisäravinteisiin reilu 60e, xboxille ostin jo yhden pelin (NHL20) 34,99e eikä siinäkään vielä kaikki vaan ostin kaksi Alexa Echo Dot -laitetta kotiin. Eli rahaa kyllä paloi taas.

Laahaa nyt edelleen jotenkin tuo erittely pahasti. Häiritsee tuo ”Muut” palkin venyminen. Siellä siis nyt laivareissun kustannuksista suurin osa (osa luottokortin puolella), sekä xbox, hue ym ostokset.

En kuitenkaan haluaisi mahdottomasti noita eri kategorioita tehdä, koska niin moni olisi ehkä suurimman osan ajasta nollilla. Eli ehkä jatketaan tällä nyt ainakin hetki ja pyrin sitten erittelemään teksiin mihin on tullut pistettyä rahaa haisemaan.


Nyt periaatteessa joulukuun puoleenväliin asti käytettävissä olisi vielä 1431,89e. Tuosta kuitenkin menee 1336,85e pakollisiin vielä. Nopealla päässälaskulla laskettuna oltaisiin plussalla vajaa 100e ja kun vielä käyn tankkaamassa oman työkulkineeni niin ±0e ei varmaan hirveän paljon tulisi heittämään.

Noh, nuo on noita spekulointeja mitkä unohdetaan, sillä nyt alkaa uusi aikakausi!


1.12. on alkanut joulukuu ja törsäyslaskuri nollaantui sillä sekunnilla kun joulukuu alkui. Tällä hetkellä ollaan -1192,95e mutta palkka ja vuokratulot sieltä vielä tulee joten ei mitään hätää. Voi olla, että joulukuun välipäivitykset tulee tai on myös mahdollista että ei tule. Tuo selviää vasta myöhemmin.

Muistakaa!
Arvonta suoritetaan tosiaan ihan näillä näppäimillä. Olikohan se viikko 50 kun lupasin sen suorittaa. Osallistujia taitaa olla 5 tai 8 tällä hetkellä, joten hyvät mahdollisuudet voittoon kaikilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top