Helmikuun yhteenveto

Helmikuu oli aikalailla ±0€ kuukausi. Hiukan tuli jäätyä plussalle onneksi. Tavoitteena saada joka kuu vihreälle ja olisihan se ottanut aivoon jos heti helmikuussa olisi tavoite kariutunut muutaman euron takia.

Tulot/Menot

Kuten kuvasta näkyy niin niukasti meni plussalle. Tein vielä siinä loppukuun päivinä karkeita laskelmia uskallanko ostaa muutamia hygieeniatarvikkeita ja päätin ne tilata (noin 70e ostos). En kuitenkaan osannut aavistaa, että ihan noin tiukille mentiin.

Kulutuksen erittely

Luottokortti näytteli taas mahtavaa osaa tässäkin näytelmässä. Siellä oli kaikenlaista pikkuostosta mitä tuli mobilepaylla maksettua. Synttärilahjaa sun muuta.
Toki siellä oli myös yli 70e edestä foodoran:n käyttöä, tuo 70e hygieniaostos ym.
Ei mitään täysin turhaa mutta ehkä puolet olisi voinut tuosta kokonaissummasta suht helpohkosti karsia.

Pikkuostoksia tuli hieman normaalia enemmän reissuhommien takia. Silloin tulee osteltua iltapalaksi ihan vain leipää tai rahkaa tms joista syntyy muutama kymppi nopeasti.

Autokuluja tuli paljon kun sattui vakuutukset ja verot tälle kuulle (ainakin toisesta autosta.) Myös bensaan toki meni hieman normaalia enemmän kun tuli ajeltua töiden perässä.

Muut kategoriasta löytyy sitten parturointia (2x helmikuussa + parturiostokset, yhteensä reilu 80e), pientä elektroniikkaa ja loput sitten onkin sitä peruskauraa eli kännykkälaskua ym.

Sijoitukset

Sijoitusten arvo hieman tipahti helmikuussa. Tai helmikuussa varmaan vielä nousi sillä maaliskuun alku vasta niitä tiputteli. Tuo graafi on tehty tämänpäivän sijoituksien arvon mukaan eli hieman hämää.

Syy miksi se on plussalla vaikka sijoitukse laskivat niin tuli laitettua noin 200e lisää rahastoihin helmikuussa.

Helmikuun päivitys oli nyt nopea ja yksinkertaistettu. Sen verran paljon tekemistä tällä hetkellä ettei aika riitä parempaan.

– Bisnesmies

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top