Heinäkuu – Viikko 1

Ensimmäinen viikko takana heinäkuuta ja jonkinlaista raporttia tullut väsäiltyä. Kotiin saapui viikonloppuna oma pikku bisnesmiehemme jonka myötä kulut kasvavat huomattavasti. Myös sairaalassa vietetyt päivät, parkkimaksut ym. tuovat tähän kuuhun hieman ylimääräistä kulutusta mutta toivottavasti pysyy kulutus tulojen alapuolelle. Ainakin toistaiseksi näyttää hyvältä.

En tähän väliraporttiin lähde nyt sen enempää mitään erittelemään vaan kuvat kertokoot kaiken oleellisen. Samalla kuvista selviää tuo tapani pitää kirjaa. Omasta mielestä varsin toimiva ja yksinkertainen kokonaisuus. Mitä olette mieltä?

Kuukausittaiset tulot/menot löytyvät aina omasta välilehdestään. Pistän kommenttia sellaisiin menoihin joita en välttämättä muistaisi muuten, että mitä ne koskevat.
Tässä yhteenvetosivu josta näkyy kaikkien kuukausien raportit yksissä kaavioissa.

Klikkaamalla kuvia saat ne täysikokoisina auki uuteen välilehteen.

Hieman nyt jännittää tulevat kuukaudet. Kuten siis aikaisemmin olen kertonut, en ole tähän asti elämässäni pahemmin säästänyt pahan päivän varalle vaan elänyt vähän kuin siinä hetkessä. Nyt tuon pikkumiehen myötä täytyy alkaa ajattelemaan oman napani ulkopuolelle ja varmistaa paras mahdollinen tulevaisuus hänelle. Eli yksi suurin syy tämän koko blogin aloitukseen onkin tuo, että haluan tämän avulla saada omaan talouteen järjestelmällisyyttä ja karsia ne ylimääräiset kulut pois.

Olen hieman mietiskellyt mahdollisia semi-passiivisia tulonlähteitä ensi kesälle. Yksi varteenotettavimmista on vuokraustoiminta. En ole vielä perehtynyt sen enempää siihen, että minkälaista systeemiä se vaatii verojen puolelta, mutta tässä on talvi aikaa kypsytellä ja perehtyä ideaan.

Kerron myöhemmin lisää tuosta ideasta, mutta sen verran paljastan nyt ettei ole mistään asunnon vuokrauksesta kyse.

Jos teiltä löytyy hyviä ideoita kuinka rakentaa passiivista tulovirtaa niin jakakaa ajatuksianne. Olen myös avoin ehdotuksille yhdessä lähteä kehittämään uusia ideoita. Niitä voi pistää osoitteeseen blogi@bisnesmies.fi niin vastailen parhaani mukaan.

– Bisnesmies

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top