Bisnesmies

Bisnesmiehen blogia pitää reilu kolmekymppinen pienen pojan isä. Blogi keskittyy pääasiassa oman rahankäyttöni raportointiin, sekä ajatuksieni kirjoitteluun.

Blogin nimi viittaa siihen, mitä haluan, tai toivon joskus tulevaisuudessa olevani. Kuvaus taas kertoo sen, mitä työnteolla, sekä sijoituksilla tavoittelen.

Kun aloitin blogin 2019 heinäkuussa, oli elämäntyylini ollut ”kaikki menee mitä tulee” -tyylinen. En ollut säästänyt euroakaan tuohon mennessä, vaikka yritys oli ollut kova. Tuolloin sain ajatuksen, että kun aloitan blogin ja teen omasta rahankäytöstäni näinkin ”julkista”, niin tuo paine mikä tästä syntyy auttaa ehkä jollain tasolla pistämään itseni ruotuun, sekä tarkkailemaan paremmin sitä, mihin rahojani tuhlaan. Myöhemmin tämä osoittautui todeksi ja blogi on todellakin auttanut minua karsimaan turhia menoja pois ja havahtumaan siihen, miten paljon pienet muutaman euron menot silloin tällöin todellisuudessa kuluja kerryttävätkään.

Tavoitteena tehdä oman taloudenseurannasta lähes taidetta. Rakastan erilaisten graafien luomista ja niiden seuraamista, joten niitä blogista tulee löytymään ajan mittaa varmasti enenemissä määrin.
Haaveissa myös joskus olla taloudellisesti riippumaton ja elättää itseni passiivisilla tuloilla. Matka kohti tätä on pitkä ja kivinen, mutta jostain on aloitettava ja oma matkani kohti tätä on jo alkanut.

Tervetuloa seuraamaan matkaani!

– Bisnesmies

Scroll to top